Site Loader

Vila raspolaže sa 60 ležaja, raspoređenih u dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom i TV-om. U sklopu vile nalaze se i 3 kompletno opremljena apartmana, kao i restoran sa domaćom kuhinjom i nacionalnim specijalitetima.

U našem objektu možete koristiti wirelless internet 24 časa. Za goste je obezbeđen parking. Zbog svojih kapaciteta Vila Žunić pogodna je za održavanje seminara i rekreativne nastave, jer poseduje salu za sastanke.
U sklopu vile nalazi se dečja igraonica. Dvorište je puno zelenila i pogodno je za dečju igru, jer se u njemu nalaze tobogan, kućica, ljuljaške… Preko puta vile je igralište za košarku, fudbal…
Tu je i ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju 24 časova.

  SMEŠTAJ 

Vila raspolaže sa 60 ležaja, raspoređenih u dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom i TV-om, i 3 kompletno opremljena apartmana (jedan studio apartman i dva četvorokrevetna apartmana). Gostima su na raspolaganju i veoma popularne porodične četvorokrevetne sobe.Restoran domaće kuhinje sa nacionalnim specijalitetima nalazi se u sklopu objekta. U našem objektu možete koristiti wirelless internet 24 časa.Za goste je obezbeđen parking prostor.Ne primamo kućne ljubimce.

CENOVNIK

 P.P. – 3400 din

 P.A. – 3800 din (sva tri obroka na bazi švedskog stola)